Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων Ecobuild Matchmaking 2015 για τους τομείς Eνέργειας και Bιώσιμου Σχεδιασμού

Το Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων Ecobuild Matchmaking 2015 για τους τομείς της Ενέργειας και του Βιώσιμου Σχεδιασμού διοργανώνει στις 04 Μαρτίου 2015 στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της Ecobuild, της μεγαλύτερης διεθνούς εκδήλωσης για την ενέργεια και τις βιώσιμες κατασκευές, η οποία πραγματοποιείται στις 03-05 Μαρτίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Τα θεματικά πεδία που καλύπτονται στις επιχειρηματικές συναντήσεις Ecobuild Matchmaking 2015 είναι Βιώσιμος σχεδιασμός, Καινοτόμες αποδοτικές τεχνολογίες (low energy, passive, intelligent, ecological), Νέα οικοδομικά υλικά, Εναλλακτικά ενεργειακά συστήματα (ηλιακοί συλλέκτες, αντλίες θερμότητας, ανεμογεννήτριες), Συστήματα θέρμανσης και Εξοπλισμός μέτρησης και ελέγχου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 26 Φεβρουαρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα υποβάλλονται 01-27 Φεβρουαρίου. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση και οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο ExCeL Conference Centre.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση Ecobuild Matchmaking 2015 είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο εισόδου τους στην έκθεση Ecobuild 2015, όπου θα λάβει χώρα και η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 210 7273954,, e-mail: schris@ekt.gr).