Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων Resource Matchmaking 2015 για τους τομείς Ενέργειας και Περιβάλλοντος

Το Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων Resource Matchmaking 2015 'Recycling, Logistics, Waste to Energy & Energy Efficiency' για τους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος διοργανώνει στις 5 Μαρτίου 2015 στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της Resource, της μεγάλης διεθνούς εκδήλωσης για την κυκλική οικονομία και την ενέργεια, η οποία πραγματοποιείται στις 3-5 Μαρτίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Τα θεματικά πεδία που καλύπτονται στις επιχειρηματικές συναντήσεις Resource Matchmaking 2015 είναι Διαχείριση αποβλήτων, Ανάκτηση ενέργειας, Ανακύκλωση, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ενεργειακή αποδοτικότητα στα κτίρια, Βιώσιμη κινητικότητα και Βιοενέργεια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 26 Φεβρουαρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα υποβάλλονται 1-27 Φεβρουαρίου. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση και οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο ExCeL Conference Centre.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση Resource Matchmaking 2015 είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο εισόδου τους στην έκθεση Resource, όπου θα λάβει χώρα και η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 210 7273954,, e-mail: schris@ekt.gr).