Επιχειρηματικές Συναντήσεις 'Technology Cooperation Days Brokerage Event' για τους τομείς Βιομηχανίας, Αυτοματισμών και Καινοτόμων Τεχνολογιών

Το Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων 'Technology Cooperation Days Brokerage Event' για τους τομείς Βιομηχανίας, Αυτοματισμών και Καινοτόμων Τεχνολογιών διοργανώνει στις 14-16 Απριλίου 2015 στο Αννόβερο (Γερμανία) το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τεχνολογίας Hannover Messe 2015, της μεγαλύτερης και πληρέστερης του κλάδου, η οποία πραγματοποιείται 13-17 Απριλίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Τα θεματικά πεδία που καλύπτονται στο 'Technology Cooperation Days Brokerage Event' είναι Εργοστάσια του μέλλοντος και Έξυπνα εργοστάσια, Ολοκληρωμένα και κατανεμημένα συστήματα, Αυτοματισμοί διαδικασιών, Τεχνολογίες παραγωγής για τη βιομηχανία, Ενεργειακή αποδοτικότητα βιομηχανικών συστημάτων, Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών για τη βιομηχανία, Δημιουργία πρωτότυπων και πιλοτικών εγκαταστάσεων, Τεχνολογίες δικτύωσης για τη βιομηχανία, Εφοδιαστική αλυσίδα και Εργαλεία μετρήσεων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα για δωρεάν εγγραφή έως τις 28 Φεβρουαρίου, με καταληκτική ημερομηνία για εγγραφή και υποβολή προφίλ στις 10 Απριλίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα υποβάλλονται 17 Μαρτίου-10 Απριλίου. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση και οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Hall 2, Stand tech transfer, brokerage event area.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση Technology Cooperation Days Brokerage Event είναι δωρεάν για όσους εγγραφούν εγκαίρως (έως τις 28 Φεβρουαρίου) και ανέρχεται στα 119 ευρώ μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν εισιτήρια εισόδου για την έκθεση HANNOVER MESSE 2015, τα οποία θα ισχύουν μόνο για τις ημέρες διεξαγωγής της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 210 7273954,, e-mail: schris@ekt.gr).