Ελληνο-γερμανική συνάντηση εργασίας με θέμα την καινοτομία και τη συνεργασία στα Δυτικά Βαλκάνια

30.09.2011

Συνάντηση εργασίας με θέμα την Καινοτομία στο πλαίσιο της συνεργασίας στα Δυτικά Βαλκάνια διοργανώνουν στις 3 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη (Αμφιθέατρο «Βεργίνα», ΕΚΕΤΑ, 6ο χλμ οδού Χαριλάου-Θέρμης, Θέρμη, Θεσσαλονίκη) το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας (BMBF), η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν πολιτικές για την καινοτομία και την ανάπτυξη, επιτυχημένες συνέργειες, καθώς και περιπτώσεις διεθνούς μεταφοράς τεχνολογίας με έμφαση στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων. Εμπειρογνώμονες θα διερευνήσουν τις προϋποθέσεις για την καινοτομία και την ανάπτυξη και θα αναζητήσουν ευκαιρίες για καλύτερη δικτύωση και τεχνολογική συνεργασία.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Thomas Rachel (Parliamentary State Secretary, Federal Ministry of Education and Research) και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Κ. Κοκκινοπλίτης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο του ΕΚΕΤΑ: http://www.certh.gr/C95B2FF9.el.aspx. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης (τηλ.: 2310 498205, e-mail: conference@certh.gr).