Hub Science: Διάλεξη του καθηγητή Θεοδόση Τάσιου για τις Σχέσεις Επιστήμης και Τεχνολογίας

27.03.2015

Διάλεξη του καθηγητή Θεοδόση Τάσιου με θέμα 'Σχέσεις επιστήμης και τεχνολογίας' πραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στις 20.15, στο πλαίσιο της όγδοης φετινής συνάντησης του 'Hub Science'. Αμέσως μετά την εισαγωγική ομιλία του, ο Θεοδόσης Τάσιος θα συντονίσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, απαντώντας στα ερωτήματά τους σχετικά με τη σχέση της επιστήμης και τεχνολογίας.

 

Ο Θεοδόσης Τάσιος είναι ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επίτιμος διδάκτωρ πολλών πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο, μέλος της Ακαδημίας Επιστημών του Τορίνο και επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας. .

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Αθήνα, Mετρό Κεραμεικός). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σημειώνεται ότι το Τhe Hub Events και ο Νικόλας Πρωτονοτάριος συνεχίζουν για τέταρτη χρονιά τη σειρά επιστημονικών διαλέξεων με τίτλο 'Hub Science', με σκοπό να παρουσιάσουν με συναρπαστικό και εύληπτο τρόπο τις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες, θέλοντας να μυήσουν το ακροατήριο στο μαγικό αλλά ενδεχομένως παρεξηγημένο τους κόσμο.