Ημερίδα για τις νέες προκηρύξεις του προγράμματος 'Περιβάλλον' του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο

08.07.2011

Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα 'Περιβάλλον (συμπεριλαμβανομένης της Κλιματικής Αλλαγής)' του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την Έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει το ΕΚΕΦΕ 'Δημόκριτος', σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην Αθήνα (Υπουργείο Παιδείας, Δια-Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Αίθουσα 'Γαλάτεια Σαράντη').

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν η πρόσκληση του προγράμματος 'Περιβάλλον (συμπερ. της Κλιματικής Αλλαγής)' για το 2012 (Eco-Innovation, Oceans of Tomorrow και άλλες διαθεματικές δράσεις) και οι σχετικές συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (Energy-Efficient Buildings, Factories of the Future, Green Cars). Επιπλέον θα παρουσιαστεί η αποτίμηση της εθνικής συμμετοχής στο πρόγραμμα και θα συζητηθούν οι εθνικές προτεραιότητες για τις μελλοντικές προκηρύξεις.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας σχετικά με τις δυνατότητες ευρωπαϊκής χρηματοδότησης στον τομέα του Περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και το δελτίο συμμετοχής είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο του ΕΚΕΦΕ 'Δημόκριτος': http://www.demokritos.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=456&View=18

Πληροφορίες: ΕΚΕΦΕ 'Δημόκριτος' / Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα 'ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ' του 7ου ΠΠ (Δρ Ν. Κακίζης, Τηλ.: 210 6503972, Ε-mail: ncp_env@chem.demokritos.gr).