Europrix Multimedia Top Talent Award: Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός διαγωνισμός πολυμέσων

Ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός πολυμέσων Europrix απευθύνεται σε ταλαντούχους σπουδαστές και νέους επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο διαγωνισμός δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συγκρίνουν τη δουλειά τους με αυτή των ευρωπαίων συναδέλφων τους και να διεκδικήσουν τη Σφραγίδα Ποιότητας που θα απονεμηθεί σε όσα έργα τύχουν καλής αποδοχής από την κριτική επιτροπή.

Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν καινοτομικά έργα από το χώρο του ηλεκτρονικού περιεχομένου και του σχεδιασμού, άσχετα από το μέσο ή την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν. Συγκεκριμένα, μπορούν να υποβληθούν έργα στις κατηγορίες:
- Ευρυζωνικότητα / Online περιεχόμενο
- Offline περιεχόμενο / Διαδραστικά DVD
- Φορητό περιεχόμενο
- Παιχνίδια
- Διαδραστικά γραφικά υπολογιστών
- Εργαλεία περιεχομένου και σχεδιασμός interface
- Διαδραστικές εγκαταστάσεις και διαδραστική τηλεόραση
- Ψηφιακό βίντεο και κινούμενο σχέδιο

Παράλληλα, στο πλαίσιο του ειδικού βραβείου 10th Anniversary Diamond Award, τα έργα θα κριθούν στις ακόλουθες κατηγορίες:
- Πιο δημιουργικό προϊόν
- Πιο δημιουργικός σχεδιασμός interface
- Μεγαλύτερη εμπορική αξία
- Εξέχουσα ψυχαγωγική αξία
- Καλύτερο κοινωνικό μέσο / web 2.0
- Μεγαλύτερη συμβολή στη βιωσιμότητα

Η προθεσμία υποβολής των έργων λήγει στις 31 Ιουλίου 2007, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι δημιουργοί έως 30 ετών, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία, την Ελβετία, την Κροατία, το Ισραήλ και την Τουρκία.

Στις 23-25 Νοεμβρίου 2007, στο Γκρατς της Αυστρίας, θα διοργανωθεί Φεστιβάλ στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν τα έργα που διακρίθηκαν, ενώ οι δημιουργοί τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συναδέλφους τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και εργαστήρια.

Μάθετε Περισσότερα