Διαδικτυακό Σεμινάριο: «Ενισχύοντας την Κυβερνοασφάλεια: Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις στον Ψηφιακό Κόσμο»

Πότε και πού;

18.09.2024
Διαδικτυακά

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), με τον ρόλο του ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Smart Attica EDIH, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο webinar είναι: «Ενισχύοντας την Κυβερνοασφάλεια: Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις στον Ψηφιακό Κόσμο», την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 (12.00 – 13.30).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μέρος μια σειρά δράσεων σχεδιασμένων για ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής τους ωριμότητας.

Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Smart Attica EDIH και περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια, κ.ά. Απευθύνονται δε σε επιχειρήσεις, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, startups, spinoffs, οργανισμούς και φορείς που επιθυμούν να βελτιώσουν την ψηφιακή τους ικανότητα.

Σε αυτές τις δράσεις, διακεκριμένοι ομιλητές από τον ερευνητικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό τομέα θα αναδείξουν παραδείγματα, καλές πρακτικές και θα αντλήσουν διδάγματα, προτάσεις και τρόπους βελτίωσης της καινοτομικής και ψηφιακής ικανότητας των επιχειρήσεων και των οργανισμών, την ωρίμανση και των ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών, προϊόντων και υπηρεσιών.

Το σεμινάριο «Ενισχύοντας την Κυβερνοασφάλεια: Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις στον Ψηφιακό Κόσμο» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, ΕΚΤ, Σύμβουλο Καινοτομίας και Επικοινωνίας Smart Attica EDIH, kkonstantinou@ekt.gr.

Διοργάνωση