BEYOND 2024: H μεγαλύτερη συνάντηση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας στην Ελλάδα

275 εκθέτες, 22 χώρες, 440 ομιλητές, και B2B Matchmaking Event με πάνω από 500 επιχειρηματικά ραντεβού ΑΙ Forum και Technology Forum, από 25 έως 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη

Η διεθνής έκθεση ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND θα διοργανωθεί και φέτος στη Θεσσαλονίκη, από 25 έως 27 Απριλίου. Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Με 275 άμεσους και έμμεσους εκθέτες, 22 χώρες, 440 Έλληνες και ξένους ομιλητές, B2B Matchmaking Event με πάνω από 200 συμμετέχοντες και περισσότερα από 500 επιχειρηματικά ραντεβού, 5 συνεδριακούς χώρους με δεκάδες εκδηλώσεις, με Συνέδριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη, με το 11o Technology Forum, και πολλές εκατοντάδες B2B και B2G συναντήσεις, αλλά και με τη Sophia the Robot, το πιο γνωστό ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο, η BEYOND φιλοδοξεί να αναδειχθεί η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας. Στο πλαίσιο της BEYOND 2024, θα φιλοξενηθεί μεταξύ άλλων, το ΑΙ Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 26-27 Απριλίου 2024 και θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο, ηγέτες από τον κλάδο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας και διεθνώς διακεκριμένοι ομιλητές και ακαδημαϊκοί.

Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 17:00. Οι διοργανωτές της έκθεσης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό και θα κάνουν μια εισαγωγή στη θεματολογία του Συνεδρίου, ενώ συζητώντας με τον Μιχάλη Μπλέτσα, Διευθυντή Πληροφορικής | Ερευνητή στο MIT Media Lab, ΗΠΑ, θα ρίξουν φως στις βασικές εξελίξεις της τεχνητής νοημοσύνης και τις επιπτώσεις τους.

Στην έκθεση συμμετέχουν φέτος το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η ΑΑΔΕ, το ΕΒΕΑ, οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, ενώ τεράστιο είναι το ενδιαφέρον Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων, με συμμετοχές όπως αυτές του ΕΚΕΤΑ, του ΑΠΘ, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, του Ιόνιου Πανεπιστήμιου, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του City College. Μάλιστα, η BEYOND δίνει free pass στους φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα παρουσιάζονται οι δράσεις των εποπτευόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένου και του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).

Η BEYOND 2024 περιλαμβάνει:

  • Κορυφαίες εταιρείες ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας
  • Πρωτοπόρα ερευνητικά κέντρα και ακαδημαϊκά ιδρύματα
  • Δυναμικές start ups και scale ups
  • Λύσεις αιχμής στην μηχανογράφηση, την κυβερνοασφάλεια, τις υπηρεσίες cloud, τα data centers και smart cities
  • Workshops μεταξύ άλλων για την ψηφιακή κάρτα εργασίας και τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS και ΑΑΔΕ
  • Το μεγαλύτερο συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη στην Ελλάδα περισσότερους από 55 ομιλητές και διεθνώς αναγνωρισμένους keynote speakers
  • Το 11ο Technology Forum
  • Ημέρες καριέρας
  • Εκατοντάδες προγραμματισμένες B2B και B2G συναντήσεις
  • Παράλληλες εκδηλώσεις με επίκαιρα ζητήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τις ψηφιακές προκλήσεις στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, καλές πρακτικές για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων, την ψηφιακή διοίκηση των ΟΤΑ, καθώς επίσης την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης στην υγεία, τη γεωργία, τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, το υπεύθυνο τυχερό παιχνίδι και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Τέλος, μια ξεχωριστή έκπληξη απευθείας από το… μέλλον επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση στους επισκέπτες της, οι οποίοι θα δουν από κοντά την Παρασκευή 26 Απριλίου τη Sophia the Robot, το πιο διάσημο ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στον κόσμο.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC), με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί δε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Δωρεάν είσοδος μόνο για επαγγελματίες που έχουν κάνει προεγγραφή έως της 24/4 εδώ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λειτουργήσει και η BEYOND TV powered by LIVEMEDIA με live streaming πολλών εκδηλώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.beyond-expo.gr/el/

www.ekt.gr, με πληροφορίες από BEYOND

Μάθετε Περισσότερα