HaDEA Info-Day: EU Funding Programmes for Health and Digital Transformation

Πότε και πού;

14.05.2024
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα Αττικής)
Διαδικτυακά

LIVE NOW

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), το Υπουργείο Υγείας και η European Health and Digital Executive Agency (HaDEA) σας προσκαλούν στην υβριδική εκδήλωση «HaDEA Info-Day: EU Funding Programmes for Health and Digital Transformation» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 (09:00-17:30) στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα) με παράλληλη ψηφιακή μετάδοση.

Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι της HaDEA θα παρουσιάσουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα Digital Europe Programme (DEP), Horizon Europe (HE) και Connecting Europe Facility (CEF) και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν επιχειρήσεις, οργανισμοί και ερευνητές. Τα Εθνικά Σημεία Επαφής θα παρουσιάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται συνήθως στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στους εκπροσώπους της HaDEA και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικούς οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, οργανώσεις και συνδέσμους, και λοιπούς ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν σε κοινοπραξίες για την υποβολή προτάσεων στις προκηρύξεις χρηματοδότησης.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, με φυσική παρουσία και με δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε στη φόρμα εγγραφής εάν θα παρακολουθήσετε την εκδήλωση δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Για τους διά ζώσης συμμετέχοντες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Σοφία Ξεσφίγγη, Εθνικό Σημείο Επαφής για τη θεματική της Υγείας και την Αποστολή για τον Καρκίνο στον Ορίζοντα Ευρώπη στο ΕΚΤ (2102204913, sxesfingi@ekt.gr) και με τα Εθνικά Σημεία Επαφής για το Πρόγραμμα "Ψηφιακή Ευρώπη" στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο ncp-dep@mindigital.gr.

Ομιλητές

Διοργάνωση